Whole Grain Bread Mix från Trek’N Eat gör det enkelt att baka bröd ute i naturen över öppen eld. Ingredienser: Fullkornsvetemjöl 80%, mald havre 7%, fullkornsrågmjöl 4%, torkad surdeg (rågmjöl, naturligt fermenterat), jodiserat matsalt, torr jäst, kornmaltekstrakt,maltekstrakt (korn, råg), surhetsreglerare: natriumacetat; syrningsmedel: äppelsyra; druvsocker, mjölbehandlingsmedel: kalciumfosfater och askorbinsyra. Tillagning: Töm innehållet i en lämplig bunk, häll på 330 ml ljummet vatten, knåda blandningen väl tills en deg bildas. Låt degen vila i minst 20 minuter och forma den sedan till ett större ellerfl era mindre bröd. Gräddningstemperatur ca. 220 ° C. Gräddningstid: för ett större bröd 40-50 minuter, för mindre bröd 15-25 minuter. Degen kan gräddas i ett eldfast kärlpå lämpligt avstånd från öppen eld. I detta falla måste det eldfasta kärlet smörjas lätt.Allergener: innehåller gluten
Läs mer om Trek’n Eat Whole Grain Bread Mix OneColor
Hitta Friluftsmat även hos: